SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Thursday, July 17, 2014

APPS DEPOP KHAS UNTUK PENIAGA ONLINE

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.



Buat seller online diluar sana tu, yang rasa nak luaskan lagi bisness korang, boleh la ringan-ringankan tangan korang untuk download apps Depop ni dekat Google Play atau App Store. Dalam tu, korang boleh jual semua barang yang korang nak jual. Shawl, baju, case, accessories etc. Nak jual preloved items pun boleh. 


 


Korang jugak boleh jumpa pelbagai seller dari serata dunia. Jangankan Malaysia je, London, China, Eropah semua ada. Tapi kalau korang nak beli barang, better dari Malaysia lah. Senang sikit nak uruskan payment, penghantaran semua kan? Kan kalau korang beli dari orang Eropah, kena daftar Paypal semua. Kena bayar penghantaran lagi. Makan hari semua. Tup tup dekat sebulan dua baru sampai. Lainlah kalau korang ada family yang duk sane. Boleh je mintak diaorang belikan. Hehe. 

Silakan tengok gambar di bawah. Kita explore sikit apa yang ada dekat apps Depop ni.




Dan ni pula antara contoh following wawa yang jual baju dia. Kak Farah Khairuddin. 


Dan engkorang jugak dialu-alukan untuk follow wawa dekat Depop ni. Hihi :*


Semoga bisness kitaorang bertambah ye dengn apps Depop ni. Muahh :*








1 comment: