SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Sunday, November 29, 2015

ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.

Hi. Korang dah join ke belum mini giveaway Zyrroxxx's ni? Kalau belum lagi, elok sangat korang join sekrang sebelum 2 Disember (Rabu) ni. Karang menyesal tak dapat baca komik buasir otak. Dah la limited komik ni. Memandangkan wawa ni kaki komik, jadi peluang emas macam ni tak kan kita nak biarkan je dia mengalir kan? Memang kena grab awal awal la. 

Korang jangan pulak cakap "budak-budak je yang macam komik", tu salah! Sebab wawa umur dah nak cecah 20an pun still lagi beli komik Gempak Starz tu ok. Dah boleh buat koleksi dah. Lawak kampus, Lawak Pop Gang, Lawak Shabu-Shabu, Maid Maiden dan lain lain semua ada. Baca komik macam ni takde nak rasa emotional macam baca novel cinta. Korang boleh rilek santai santai je bil baca komik. Takperlu fikir apa jadi lepas ni, putus cinta ke apa ke. Betul tak? Sebab tu la wawa nak grab jugak buasir otak the komik ni ha. Stress stress study, boleh baca kejap komik ni release tension. 

Even komik ni nampak macam membazir kalau beli, tapi kita yang jadi penggemar komik ni tak rasa membazir sebab bagi wawa komik ni menghiburkan kita dengan lawak-lawak yang takleh blah. Baca tiga empat kali pun belum tentu puas. Kadang tu berkali kali baca. So, apa kata korang semua rajinkan diri join mini giveaway zyrazaroxx's ni. Mana tau rezeki korang dapat merasa baca komik limited ni. Siapa tau kan? 

Tamat pada 2 Disember 2015 bersamaan hari rabu pada jam 11.59 malam. Dan jangan lupa support wawa dalam contest lynk.my ni. Kalau korang nak menang RM4000 dari lynk.my, tekan link ni okeh >> DISINI 

3 comments: